door

Overname dienstverlening door Rouwservice Nederland

Beste relatie.

Met groot enthousiasme kunnen wij u mededelen dat de activiteiten van MBalm vanaf 14 juni 2018 zullen worden voortgezet onder de vlag van Rouwservice Nederland. Vanaf dat moment kunt u weer gebruik maken van de vertrouwde kwaliteit, kennis en ervaring van ons team – maar dan op de vaste locatie in Eindhoven en Etten-Leur.

Martin en Sonja Beek MBalm thanatopraxie balsemen overledeneSonja Beek is al sinds december in dienst bij Rouwservice Nederland en Martin Beek zal in dienst van Rouwservice Nederland de thanatopraxie behandelingen gaan verrichten, waarvoor u vanaf 18 juni een afspraak kunt maken met de genoemde vestigingen. De thanatopraxie behandelingen worden uitgevoerd op de locatie van Rouwservice Nederland Eindhoven of Etten-Leur.

Deze website zal in de loop van de maand juni en juli verder worden aangepast en uiteindelijk worden geïntegreerd met de  website van Rouwservice Nederland.

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met Rouwservice Nederland vestiging Eindhoven onder nummer 040 – 293 97 70 of met de vestiging Etten-Leur onder nummer 0118 – 72 70 10.

Voor vragen en informatie over thanatopraxie kunt u e-mailen met het nieuwe e-mailadres [email protected]. Algemene informatie over Rouwservice Nederland vindt u hier.