door

Thuis balsemen (thanatopraxie) via Rouwservice Nederland, een update…

Als uw e-mail adres geen deel uitmaakt van de mailing-lijst van Rouwservice Nederland (RSN) kan het zijn dat u nog niet up-to-date bent wat onze dienstverlening op het gebied van thanatopraxie via RSN betreft. Daarom een kort resumé.

Door de kracht van haar toegewijde zorgteam te combineren met de kennis en ervaring van thanatopracteur Martin Beek, kan RSN sinds oktober 2018 wederom de mogelijkheid bieden om thanatopraxiebehandelingen op het huisadres van de overledene uit te voeren.

RSN biedt deze dienst landelijk aan. Naast de behandeling op het huisadres of in een verzorgingshuis, verricht RSN de behandelingen ook in haar eigen mortuaria verspreid over het land. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt! Kijk op www.rouwservice-nederland.nl voor een overzicht van onze vestigingen en dienstverlening.

Voor het uitvoeren van de thanatopraxie behandeling aan huis gelden er aangepaste voorwaarden en tarieven. Neem voor meer informatie contact op met onze vestiging Eindhoven onder nummer 040 – 293 97 70 of via e-mail met Martin Beek via adres [email protected]

Wilt u meer weten over het proces van balsemen (lichte balsemening / thanatopraxie) dan kunnen wij u de volgende artikelen aanbevelen op deze site:

Mocht u nog twijfelen over het nut van balsemen / thanatopraxie in het algemeen, leest u dan het volgende artikel van Martin Beek met als onderwerp “wanneer wél thanatopraxie“.